Alla inlägg under februari 2013

Av susann abramsson - 6 februari 2013 21:39

Mycket gult på IKEA idag! Var där och handlade till jobbet. Vi ska få så fint i vårt "klassrum"!
I morgon åker vi ner till flyktingförläggningen och hälsar på. Hoppas vi får träffa några av våra skolbarn. Sedan tillbaka och fixa det sista innan fredag, när vi har öppet hus för familjerna.
Har just kommit hem från ett personalmöte på Malkars. Vi fick våra nya kläder från Casall. Och som vanligt kommer man aldrig ihåg vad man beställde för ett halvår sedan!
Jag anmälde mig som inspiratör på ett pass med 80-talstema under februari månad, samt som ledare på Vasaloppsindoor. Käckt!

Av susann abramsson - 4 februari 2013 20:55

Har just avklarat gymcirkel,kondition, mage&rygg och indoor. Bästa systrarna följde med och hade lilla S.
Skönt att rensa ur lite efter en dag med många möten och mycket prat. Har inte pratat så mycket sen jag gick hem på mammaledighet. Alla var ju nyfikna på vårt projekt med de nyanlända flyktingbarnen.
Imorgon ska vi delta på Färjestaden skolas morgonmöte så jag ställer väckarklockan . Cyklar inte i morgon. Ska lägga fram kläder och förbereda kaffekoppen innan jag hoppar i säng.
Tänk att det bor barn bara några kilometer härufrån som väntar och längtar efter att få börja skolan på måndag! Jag ska ha hand om de yngsta i gruppen, 6-8 år. På fredag hälsar de på med sina föräldrar. Då ska allt vara klart!

Av susann abramsson - 4 februari 2013 07:09

Hoppade inte direkt ur sängen i morse ( pga träningsvärk ) men hade den känslan i kroppen. Om 40 minuter ska jag cykla iväg till jobbet. Vi ska möta chefen utanför Lågan, den lokalen vi ska vara i och ha skola. Det är en fritidsgård nu och ska förvandlas till skola dagtid, så det kan finnas vissa praktiska problem att lösa under dagen!

Av susann abramsson - 4 februari 2013 07:02

Ost och kex och dans. Och champagne!! Så var min underbara lördagskväll!

Av susann abramsson - 2 februari 2013 14:51

Sitter på den svettigaste läktaren någonsin. Ska heja fram F-00 till vinst om 6 minuter. Sambo är ass tränare / ledare så lilla S och jag hejar på honom också .
Elise ska köra bakom Tripple & Touch ikväll i Kalmarsalen. Hon tog KFF-bussen dit :)
Och jag ska på champagnefest......

Av susann abramsson - 1 februari 2013 12:14

Trött på att Keso, oftast stora förpackningen, är slut! Gäller både Ica och Konsum här hemma. Mina två äldsta tjejer föredrar nu Keso ist f vaniljyoughurt. Så det går ju åt några burkar i veckan.
Sjukstuga här idag igen. Lilla S rosslig och gnällig. Vi har pyjamasdag och myser. Ikväll ska vi äta kyckling i jordnötssås.
All snö är borta på gräsmattan. Oj, vi hade visst glömt att ta in grillen innan snön kom!

Ovido - Quiz & Flashcards